Wash a bucket fermenter with a detergent. Sanitize every equipment into the water with no-rinse sanitizer.
Put an extract can into hot water, and boil 2 liters of water.
I prepare the Canadian IPA extract can(1.7kg) and Pilson light DME(1kg). The bucket fermenter I have is 20 liters big. I plan to brew total 14 liters.
Put boiled water and 700g of DME into the bucket. Add the extract.
Prepare bottles of mineral water in room condition and bottles prepared in a fridge. Add water so that the total can be 14 liters. Start to put some air into the wort for 10 mins. OG is 1.055.
Pitch a dry yeast attached to the extract can into the bucket. Put a cover on, set an air lock. Room temperature at the time is 22.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
나이아가라 컬리지에서 맥주 공부를 시작한지도 2학기째다. 2학기 들어서 좀 정신이 들어서 홈브루잉을 개시하기로 했다. 첫학기때 살던 홈스테이집에서는 성미 고약한 집주인이 부엌도 못쓰게 하고 물세도 잔소리를 너무 해서 어차피 홈브루잉은 꿈도 못꿀 처지였...
-
In last summer, I tried to take BJCP entrance practice exam for fun and passed. link Now it's time to take it seriously. I'm going ...
-
학과에서 단체 견학으로 4/21부터 29까지 약 일주일 독일 뮌헨에 다녀왔다. 지난 학기 센서리 과목을 맡았던 아드리안 교수가 인솔했는데, 예전에 독일에서 수학한 경험이 있는 분이라 견학 프로그램을 알차게 짜주셔서 재밌게 다녀옴. 뮌헨에서 가장 유...
No comments:
Post a Comment