I made it for myself but if anyone finds it useful, feel free to use it.
It was originated from the Certificated Beer Server preparation syllabus. link
Keeping and serving beer quizlet link
Beer styles quizlet link
Beer flavor and Evaluation & Ingredients, brewing process quizlet link
Pairing beer with food quizlet link
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
나이아가라 컬리지에서 맥주 공부를 시작한지도 2학기째다. 2학기 들어서 좀 정신이 들어서 홈브루잉을 개시하기로 했다. 첫학기때 살던 홈스테이집에서는 성미 고약한 집주인이 부엌도 못쓰게 하고 물세도 잔소리를 너무 해서 어차피 홈브루잉은 꿈도 못꿀 처지였...
-
학과에서 단체 견학으로 4/21부터 29까지 약 일주일 독일 뮌헨에 다녀왔다. 지난 학기 센서리 과목을 맡았던 아드리안 교수가 인솔했는데, 예전에 독일에서 수학한 경험이 있는 분이라 견학 프로그램을 알차게 짜주셔서 재밌게 다녀옴. 뮌헨에서 가장 유...
-
Seoul Brewery The place please to stay. Their equipment have been adjusted, so outputs still are improving batch after batch. ...
No comments:
Post a Comment