Soyon's Brewing Blog - Hangshin Brewing Club
Brew student in the Niagara College, Canada
February 4, 2017
The 1st try for all grain batch
It was found that rains were not crashed enough when we checked the sweetness.
We can't help but use some DME... except for it, everything's wonderful.
It's going to be an IPA anyway.
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
캐나다에서 홈브루잉 시작
나이아가라 컬리지에서 맥주 공부를 시작한지도 2학기째다. 2학기 들어서 좀 정신이 들어서 홈브루잉을 개시하기로 했다. 첫학기때 살던 홈스테이집에서는 성미 고약한 집주인이 부엌도 못쓰게 하고 물세도 잔소리를 너무 해서 어차피 홈브루잉은 꿈도 못꿀 처지였...
BJCP entrance exam prep BJCP 시험을 준비해보자
In last summer, I tried to take BJCP entrance practice exam for fun and passed. link Now it's time to take it seriously. I'm going ...
뮌헨 맥주 여행
학과에서 단체 견학으로 4/21부터 29까지 약 일주일 독일 뮌헨에 다녀왔다. 지난 학기 센서리 과목을 맡았던 아드리안 교수가 인솔했는데, 예전에 독일에서 수학한 경험이 있는 분이라 견학 프로그램을 알차게 짜주셔서 재밌게 다녀옴. 뮌헨에서 가장 유...
No comments:
Post a Comment